Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - در شرایطی که کرونا برای اقتصاد دنیا تهدید به حساب می‌‎آید، می‌تواند برای رشد و گسترش خدمات بانکداری‌الکترونیک، به‌عنوان یک فرصت تلقی شود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از اخبار پولی مالی، در شرایطی که کرونا برای اقتصاد دنیا تهدید به حساب می‌‎آید، می‌تواند برای رشد و گسترش خدمات بانکداری‌الکترونیک، به‌عنوان یک فرصت تلقی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانک‌های کشور نیز با درک این فرصت، اقدامات ارزشمندی در این حوزه انجام داده‌اند.
بانک‌پاسارگاد؛ از جمله بانک‌هایی است که از همان ابتدای دوران شیوع این بیماری با تشکیل کارگروه ویژه پیشگیری از شیوع بیماری کرونا تصمیماتی را برای افزایش ایمنی مشتریان و مراجعه‌کنندگان در نظر گرفته و اجرایی کرد.
بانک‌ پاسارگاد تنها بانکی است که سیستم Core-Banking منحصر به خود را داراست. سیستمی که توسط بهترین و زبده‌ترین متخصصان کشور در زمینه IT و فن‌آوری‌های مربوط به آن تهیه شده‌است. این سیستم به بانک‌پاسارگاد این امکان را داده‌است که در بستر آن، انواع خدمات بانکداری الکترونیک را به مشتریان خود ارایه دهد. سامانه بانکداری مجازی، همراه بانک پاسارگاد، کیپاد، اس‌ام‌اس بانک، تلفن‌ بانک و ... برخی از این خدمات هستند.
خدمات بانکداری‌‌الکترونیک بانک‌پاسارگاد مورد استقبال بسیاری از مشتریان قرار گرفته‌است. امنیت، سرعت، تنوع و کیفیت ارایه خدمات باعث شده‌است بیش از 97 درصد از تراکنش‌های مشتریان در این بانک به‌صورت غیرحضوری انجام شود که به دنبال آن کاهش رفت‌وآمد‌های غیرضروری در دوران شیوع ویروس کرونا، حفظ سلامت مشتریان و سرمایه انسانی بانک را در پی داشته‌است.
بانک‌پاسارگاد از ابتدای شیوع ویروس کرونا، با ایجاد شرایط مناسب برای انتقال وجه غیرحضوری، افزایش سقف کارت به کارت و تمدید خودکار کارت‌های بانکی، نسبت به خرید و نصب دستگاه‌های خودپرداز-خود دریافت (CRS)، در شعبه‌‌های منتخب خود اقدام کرد که باعث کاهش بار مراجعه به شعبه‌ها برای واریز وجه نقد و در پی آن جلوگیری از انتشار ویروس کرونا از طریق اسکناس شد. این دستگاه‌ها که در حال حاضر در 40 شعبه‌ی این بانک قرار دارند، علاوه بر ارائه‌ی خدمات دستگاه‌های خودپرداز (ATM) ، امکان واریز وجه نقد به حساب مشتریان را نیز فراهم می‌کنند. به این ترتیب مشتریان بانک‌پاسارگاد، از طریق این دستگاه‌ها تنها با در اختیار داشتن کارت بانک‌پاسارگاد می‌توانند وجوه نقد خود را بدون مراجعه به شعبه‌های این بانک به حساب خود واریز کند. برداشت و انتقال وجه، دریافت مانده حساب و گردش حساب، خرید شارژ، تغییر رمز، پرداخت قبض، پرداخت تسهیلات، کمک به خیریه و ... از دیگر خدمات دستگاه‌های CRS هستند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: خدمات بانکداری الکترونیک بانک پاسارگاد ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۸۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد

مدیرعامل شرکت ملی پست در مراسم معارفه مدیر کل پست استان فارس گفت: این استان از ظرفیت مناسبی برای رشد و توسعه سرویس تجارت الکترونیک برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از دفتر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت ملی پست، محمود لیائی در این مراسم که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری این استان برگزار شد، با اشاره به اینکه زیرساخت‌های پست فارس نیازمند بهسازی و تقویت با همکاری مسئولان استان است، اظهار کرد: فضای فیزیکی مناسبی در ساختمان مرکزی پست فارس وجود دارد که باید از این فضا استفاده بهینه‌تری در راستای هوشمند سازی پست شود.

وی با تاکید بر اینکه هوشمندسازی اساس توسعه شبکه پستی در دنیای امروز است، افزود: نصب و راه اندازی سیستم‌های مکانیزه و هوشمند می‌تواند تا ۵۰ درصد بر سرعت و کیفیت خدمات بیافزاید.

مدیرعامل در ادامه ضمن قدردانی از همکاری استانداری فارس در پیاده‌سازی پروژه جی‌نف در این استان و ضرورت تداوم این همکاری تا تکمیل پروژه، اضافه کرد: پست آماده است تا از ظرفیت‌های جی نف در اجرای برنامه‌ها و طرح‌های ملی و محلی از جمله سرشماری ۱۴۰۵ بهره‌برداری شود.

لدیائی ضرورت راه اندازی هاب پستی جنوب کشور در استان فارس را نیز مورد تاکید قرار داد و ادامه داد: با توجه به موقعیت جغرافیایی این استان و همجواری با شش استان دیگر، تسریع در راه اندازی هاب پستی جنوب می‌تواند تأثیر قابل توجهی در کوتاه شدن مسیرهای مبادله و افزایش سرعت سیر مرسولات داشته باشد.

در این مراسم همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس ضمن اشاره به موقعیت جغرافیایی، مذهبی، گردشگری و رشد کسب و کارهای بومی و محلی در استان، خواستار تسریع در پروژه‌های هوشمندسازی پست استان و افزایش سطح کمی و کیفی خدمات شد.

حسن شیخ نیا با اشاره به رویکرد دولت در تفویض اختیار از مرکز به استان‌ها، اظهار کرد: برون سپاری بخشی از خدمات، ضمن کاهش هزینه‌ها، چابک سازی و بهبود کیفیت را به همراه دارد.

روح اله عباسی مدیرکل پست استان فارس نیز در این جلسه ضمن اعلام برنامه‌های خود، راه اندازی هاب پستی جنوب و هوشمندسازی فرایندهای پستی را از مهمترین این برنامه‌ها عنوان کرد.

کد خبر 750230

دیگر خبرها

  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • مدیرعامل بانک سینا تغییر کرد/ ابدالی سرپرست شد
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛