Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول نیوز - جهت دریافت رمز پویا از طریق کد دستوری #6*720* و ارسال پیامک، ثبت صحیح شماره تلفن همراه در سیستم بانک پاسارگاد الزامی است.

 

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، بر اساس اعلام بانک‌مرکزی ج.ا.ا. از ابتدای دی، انجام کلیه پرداخت‌های غیرحضوری مبتنی بر کارت، تنها از طریق رمز پویا امکان‌پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو مشتریانی که به هر دلیلی پیامک‌های ارسالی از سوی بانک‌پاسارگاد را دریافت نمی‌کنند و یا اقدام به تعویض سیم کارت خود کرده‌اند، باید جهت اصلاح و ثبت صحیح شماره تلفن‌همراه خود به شعبه‌های این بانک مراجعه کنند.

 

بر اساس این خبر، جهت افزایش امنیت در پرداخت‌های غیرحضوری، از ابتدای دی ماه سال جاری و به‌صورت هماهنگ در کلیه بانک‌های کشور، رمزهای دوم ایستا غیرفعال شده و انجام تراکنش‌ها از طریق رمز دوم پویا انجام خواهد گرفت.

 

در بانک‌پاسارگاد نیز از این تاریخ رمز پویا برای کلیه کارت‌های نقدی به طور خودکار فعال شده و دریافت آن از طریق سامانه‌‌ی همراه‌بانک و کد دستوری #6*720* امکان‌پذیر است. به این‌ترتیب که مشتری می‌تواند در زمان خرید کالا و خدمات بر روی درگاه‌های پرداخت، با مراجعه به موبایل بانک (همراه بانک)، منوی «کارت» و انتخاب گزینه «رمز پویا» رمز یکبار مصرف را دریافت کند. امکان دریافت رمز پویا در سامانه اینترنت‌بانک نیز جهت انجام عملیات انتقال وجه کارت به کارت فراهم است. همچنین مشتریانی که تلفن همراه هوشمند در دسترس ندارند، می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری #6*720*رمز پویا را از طریق پیامک دریافت کنند.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت بانک‌پاسارگاد به نشانی https://www.bpi.ir مراجعه و یا با مرکز مشاوره و اطلاع‌رسانی به شماره 82890 تماس حاصل کنید.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک پاسارگاد رمز پویا کارت نقدی بانک مرکزی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۵۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا نسبت به سوءاستفاده مجرمان سایبری از ایام تعطیلات چند روزه با افزایش ارسال لینک‌های آلوده، هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، رامین پاشایی اظهار کرد: با تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضائی و تجربیات ادوار گذشته مشخص شده است مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه کشور اقدام به کلاهبرداری از طعمه‌های خود می‌کنند.

وی با اشاره به شگرد این مجرمان افزود: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوین دریافت کالابرگ، ابلاغ قضائی، سهام عدالت، پرداخت وام و نظایر آن مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آنها هستند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا گفت: ارسال و دریافت این پیامک در تمام پیام‌رسان‌های بومی، غیر بومی، گروه‌ها و کانال‌ها که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن و حتی ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان نیز احتمال دارد.

پاشایی ادامه داد: افراد در صورت مواجه با این پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمام آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، توجه نکنند و در صورت غفلت و گرفتار شدن در دام مجرمان سایبری می‌توانند بلافاصله با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا در سراسر کشور تماس بگیرند و از خدمات انتظامی و تخصصی این پلیس بهره‌مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: در صورت نیاز، شیفت‌های قضائی دادگاه‌ها، دادسراها و حوزه بانکداری در سراسر کشور آمادگی ارائه خدمات به افراد است.

کد خبر 750037

دیگر خبرها

  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ اولین متن پیامکی تبریک کریسمس بود