Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط‌عمومی بانک پاسارگاد، چنانچه مشتریان هنوز از رمز ایستا برای انجام پرداخت‌ های اینترنتی خود استفاده می‌کنند، اکیدا توصیه می‌شود جهت جلوگیری از حمله‌های فیشینگ و سوء‌استفاده از کارت‌های بانکی، در اسرع وقت نسبت به فعال‌سازی رمز دوم پویا اقدام کنند.

بر اساس این خبر، مشتریان بانک‌پاسارگاد می‌توانند، از طریق سامانه بانکداری‌مجازی و یا سامانه موبایل‌بانک (همراه بانک)، رمز پویا را فعال کنند و جهت دریافت رمز دوم پویا از طریق سامانه موبایل‌بانک (همراه بانک) و یا کد دستوری (USSD) به صورت #۷۲۰* اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب که در سامانه بانکداری‌مجازی از طریق گزینه «مدیریت نوع رمز دوم» در بخش «کارت‌های من» امکان فعال‌سازی و در سامانه همراه‌بانک از منوی کارت و انتخاب عملیات «رمز پویا» در گزینه‌های هر کارت، امکان فعال‌سازی و دریافت این نوع رمز وجود دارد.

پس از فعال‌سازی رمز دوم یکبار مصرف، مشتری می‌تواند در زمان خرید کالا و خدمات بر روی درگاه‌های پرداخت، با مراجعه به موبایل بانک (همراه بانک)، منوی «کارت» و انتخاب گزینه «رمز پویا» رمز یکبار مصرف را دریافت کند. امکان دریافت رمز پویا در سامانه اینترنت بانک، جهت انجام عملیات انتقال وجه کارت به کارت نیز فراهم است.

همچنین بانک‌پاسارگاد در اقدامی جهت رفاه حال مشتریان و جلوگیری از سوء استفاده از اطلاعات کارت آنها، امکان دریافت رمز از طریق شماره‌گیری کد USSD را نیز فراهم کرده‌است. به این ترتیب که پس از فعال‌سازی دریافت این خدمت از طریق سامانه‌های ذکر شده، با شماره‌گیری کد دستوری #۷۲۰*، انتخاب گزینه ۶ (رمز پویای کارت) و تعیین شماره کارت از لیست نمایش داده شده، رمز دوم پویا به شماره تلفن‌همراه مشتری پیامک خواهد شد. از این‌رو بهتر است مشتریانی که به هر دلیلی پیامک‌های بانک را دریافت نمی‌کنند و یا اقدام به تعویض سیم کارت خود کرده اند، نسبت به مراجعه به شعبه‌های بانک، از ثبت صحیح شماره تلفن همراه خود اطمینان حاصل کنند.

گفتنی است طبق اعلام بانک مرکزی ج. ا. ا. از ابتدای دی ماه سال جاری، استفاده از رمز دوم پویا برای کلیه مشتریان نظام بانکی، الزامی خواهد شد و رمز دوم پویا برای کلیه کارت‌های نقدی بانک‌پاسارگاد به صورت اتوماتیک فعال شده و رمز ایستا به صورت کلی غیر قابل استفاده خواهدشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت بانک‌پاسارگاد به نشانی www.bpi.ir مراجعه و یا با مرکز مشاوره و اطلاع‌رسانی به شماره ۸۲۸۹۰ تماس حاصل کنید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بانک پاسارگاد رمز دوم پویا رمز دوم پویا سامانه موبایل بانک فیشینگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۷۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا گفت: به زودی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، مهدی سیدهاشمی اظهار کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی مالکان خودروهای نوشماره و خودروهای دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.

وی افزود: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر محافظت می‌شود.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام و بررسی‌های لازم انجام شده است و به جمع‌بندی خوبی رسیدیم.

هاشمی ادامه داد: در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می‌شود که در پی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا تنها اطلاعات را با آنها تبادل می‌کند؛ هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش دریافت و برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس این اطلاعات را بررسی و صحت‌سنجی و پس از آن تأیید شدن یا نشدن را به این سامانه اعلام می‌کند.

کد خبر 749653

دیگر خبرها

  • پویش آزادی ۴۰ زندانی با کمک اردبیلی‌های مقیم آذربایجان‌شرقی
  • کمک فوری / نگذاریم این کودک بیمار بمیرد
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • ◄ انتقاد رانندگان کامیون با سابقه از حذف مدرک دیپلم برای دریافت کارت هوشمند رانندگی
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • برگزاری آزمون مهارت سنجی گلیم بافی در البرز
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه
  • جابه‌جایی بیش از یک میلیون تن کالا از کهگیلویه و بویراحمد
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری